13 april t/m 3 juni 2012

Van Mond tot Mond

Van half april tot begin juni 2012 organiseert de PeerGrouP 4 ‘weekendrestaurants’ in de Drentse Monden-streek in de Veenkoloniën. De restaurants vinden plaats in leegstaande gebouwen die – voor de duur van een weekend – plaats bieden aan 50 gasten per avond (vrijdag en zaterdag) en middag (zondag).

Op de kaart staat een uitgebreid en eersteklas streekmenu van PeerGrouP-kok en beeldend kunstenaar Elles Kiers. Naast het menu kunt u kiezen uit theatrale sidedishes van lokale aard én aan tafel wordt verslag gedaan van actuele en historische situatie in de Drentse Monden.

Van Mond tot Mond wordt gevolgd door RTV Drenthe en iedere woensdag (v.a. 2 mei) in een serie van 8 uitgezonden op tv. Kijk op RTV Drenthe Uitzending gemist.

Het eerstvolgende weekendrestaurant vindt plaats in een voormalige basisschool in Nieuw-Buinen op vrijdag 18 en zaterdag 19 mei 2012. Aanvang 19.00 uur (duur van de avond circa 2,5 uur).

Van Mond tot Mond kost € 55,00 (incl eten en drinken) per persoon.
Het eten is zowel vegetarisch als met vlees en/of vis.

Op zondag is een aangepaste en verkorte versie van het restaurant: het kliekjesrestaurant. Dit restaurant is vooral een familierestaurant en begint om 14.30 uur. Dit menu op zondag kost € 10,00. (Op zondag is RTV Drenthe niet aanwezig.)