Maart t/m april 2007

Park no.1

Park No.1 ging in op het transport van landbouwproducten, de bescherming van zeldzame gewassen, oude groentes uit Kenia, burenhulp, de animalfarm en de kinderboerderij. Park No. 1 was een voorstelling, een spel en een lezing ineen. Eigenwijs en kritisch hielden we de logistieke plannen van de agrarische sector tegen het licht.

Fastfood, fast transport? Nee, slowfood en less transport! In Park No.1 daagden we het publiek uit om kritisch na te denken over en te kijken naar deze nieuwe spijswetten. Dit deden we door met het publiek een levensgroot bordspel te spelen. Zoals elk spel, had ook dit spel een finale. In onze finale deden we een voorstel. Een voorstel waarin werken aan cultuur én natuur werden samengevoegd.

Schaalvergroting? Nee, schaalverkleining! De voorstelling ging daarom op 29 maart 2007 in Madurodam in première. Vanuit de drukke Randstad maakten we een tour naar het rustige platteland. Agrologistieke problemen op macro-niveau werden vertaald naar problemen op micro-niveau en zo tastbaar voor iedereen. We reisden van schaalverkleining in Madurodam naar schaalvergroting in het Strokasteel. Hier kwam ons finale-voorstel tot uitvoering.Under construction