November

Niemand is hier eenzaam

Dag Opa, mam zei dat ik je een kaart moest sturen. Ik ben ver van huis en dat was precies wat ik wilde.” Een oude man in een verzorgingshuis ontvangt de postkaart die bestemd is voor zijn buurman in kamer 116. Hij besluit de kaart zelf te houden en schrijft de jongen terug. “Beste jongen, bedankt voor je mooie kaart. Als je hem een volgende keer naar kamer 118 stuurt, komt hij gelijk goed aan. Een hartelijke groet, je Opa”

Niemand is hier eenzaam neemt ons mee in de geheimzinnige en soms duistere binnenwereld van de eenzame mens. Tijdens de voorstelling gaat het leven in het verzorgingshuis gewoon door. In toevallige en geënsceneerde interacties met de bewoners in het huis, komt het verhaal tot leven.

Niemand is hier eenzaam is een voorstelling over het verlangen ons verbonden te voelen, waarbij de kloof tussen twee generaties tijdelijk wordt opgeheven. Een productie van PeerGrouP i.s.m Jonge Harten Theaterfestival. De voorstelling speelt op het Jonge Harten Theaterfestival medio november 2019 en tourt daarna langs verzorgingshuizen in de provincies Groningen en Drenthe.

Locatie: Verzorgingshuizen
Duur: Voorstelling 60 minuten | + naprogramma

Meer informatie volgt. Kaartverkoop: houd onze website in de gaten.