Vanaf nu

Niemand is hier eenzaam – De Podcast (2020)

Deze podcast is gebaseerd op de gelijknamige succesvoorstelling van PeerGrouP Locatietheater Noord-Nederland in coproductie met het Jonge Harten Festival. De voorstelling heeft in 2019 en 2020 gespeeld in verzorgingshuizen in Noord-Nederland. Speciaal voor iedereen die de voorstelling gemist heeft en ieder die het wil horen, is er nu dus de Niemand is hier eenzaam-podcast.

Niemand is hier Eenzaam gaat over Raf, een jongen die op 17-jarige leeftijd plotseling overleed. Zijn grote liefde Lida kwam met grote moeite het verlies te boven. Lida is inmiddels tachtig en woont in een verzorgingshuis. Raf doolt tussen zijn oude vrienden: hij ziet hoe hun levens zijn doorgegaan, terwijl hij voor eeuwig jong blijft. Hij hoort hun intiemste gedachten, die ze met niemand delen. Ze kunnen hem niet zien, niet horen, terwijl hij hen zoveel zou willen zeggen. Je hoort hun intieme en persoonlijke verhalen en ook het verhaal van Raf. Zo ontdek je wat hem nog altijd bindt aan de wereld.

                                           Hier kun je de podcast beluisteren

Niemand is hier eenzaam is een coproductie van Jonge Harten Theater Festival Groningen en PeerGrouP Locatietheater Noord-Nederland. Met de voorstelling en  podcast willen PeerGrouP Locatietheater en Festival Jonge Harten aandacht vragen voor eenzaamheid, juist in tijden van Corona, onder jongeren en ouderen.

Nota Bene:

Ervaar je op dit moment gevoelens van eenzaamheid en wil je er graag over praten? Klik dan hier voor hulp