26 februari t/m 26 maart 2020 | Update: Leeuwarden & Klazienaveen geannuleerd!

Niemand is hier eenzaam

Wanneer voelde jij je voor het laatst alleen?

Veel mensen voelen zich eenzaam. Oudere mensen, maar ook jongeren. Toch heeft bijna niemand het erover. Uit schaamte?

Raf was 17 jaar toen hij plotseling overleed. Zijn grote liefde Lida kwam met grote moeite het verlies te boven. Lida is inmiddels tachtig en woont in een verzorgingshuis. Raf doolt tussen zijn oude vrienden: hij ziet hoe hun levens zijn doorgegaan, terwijl hij voor eeuwig jong blijft. Hij hoort hun intiemste gedachten, die ze met niemand delen. Ze kunnen hem niet zien, niet horen, terwijl hij hen zoveel zou willen zeggen. Je hoort de intieme en persoonlijke verhalen via een koptelefoon. Ook het verhaal van Raf. Zo ontdek je wat hem nog altijd bindt aan de wereld.

Niemand is hier eenzaam is een co-productie van Jonge Harten Theater Festival en PeerGrouP Locatietheater Noord-Nederland. 

Tournee: we spelen op iedere speellocatie vijf voorstellingen; vier besloten voorstellingen waarin we scholieren koppelen aan bewoners van de speellocatie en een vrije voorstelling.

Wegens een uitbraak van een buikgriepvirus konden de voorstellingen die gepland stonden in Klazienaveen (11, 12 en 13 februari) helaas niet doorgaan. Deze zijn nu verplaatst naar 24, 25 en 26 maart. 

Update Corona-virus (dd. 12 maart): In verband met het preventieve besluit van Kwadrant Groep om geen grote bijeenkomsten te organiseren in locaties met kwetsbare ouderen/groepen, zijn de voorstellingen in Leeuwarden geannuleerd.

De voorstellingen in Klazienaveen zijn in goed overleg met Tangenborgh eveneens geannuleerd. 

Bezoekers die reeds kaarten hebben, worden per mail op de hoogte gebracht. 

Adressen van de speellocaties zijn:

  • Hoogezand: Van der Duyn van Maasdamweg 250
    Emmen: Veenkampenweg 110
    Assen: Paul Krugerstraat 1
  • Leeuwarden: Tjotterstraat 16
  • Klazienaveen: Fluitekruid 5