11 mei t/m 3 juli

Missie zkt. Massa

Speeldata en locaties
De voorstelling is in mei, juni en juli te zien in Groningen, Amsterdam en Rotterdam. Kaarten zijn te koop via website PeerGrouP, Pllek, Theater Walhalla en Fruittuin van West. Kaarten zijn ook te koop aan de kassa!

woensdag 20 en zaterdag 23 en zondag 24 juni: Fruittuin van West. LET OP: de aanvangstijden zijn gewijzigd. Op woensdag speelt Missie zkt. Massa om 20 uur. Zaterdags begint de voorstelling om 17 uur. Op zondag worden er twee verkorte versies van Missie zkt. Massa getoond om 14 en 16 uur. Mocht je eerder een kaartje hebben gekocht, bij Fruittuin van West kun je je kaart om laten boeken of restitutie aanvragen.

wo 27 juni en vr 29 juni t/m di 3 juli: De Parade in Rotterdam.

TICKETS: speellijst

Missie zkt. Massa is een energieke, humoristische en rauwe voorstelling waarin de diepe kloof tussen ideaal en werkelijkheid centraal staat. Een voorstelling die zich op unieke locaties afspeelt en waar zowel de adrenaline als het idealisme vanaf spat. Na enkele previews in het najaar van 2017 in Groningen en Amsterdam zijn Chleb & Maja en hun dixi terug!

Revolutionaire Roadshow
Thijs Prein en Merijn de Jong rijden als Viktor Chlebnikov en Vladimir Majakovski in een terreinwagen met oplegger door het land. Eenmaal aangekomen op een schroothoop stallen de revolutiekunstenaars hun pop-up decor uit en begint een wonderlijke aanklacht tegen de conformistische mens die maar niet in actie wil komen tegen het kapitalisme.

We willen als mensheid de wereld verbeteren, maar we lopen steeds tegen diezelfde muur. Als individu wil je misschien grootse dingen doen, je hebt de massa nodig om je idealen werkelijk te verwezenlijken. Een revolutie die gedoemd is om keer op keer te mislukken.

Met Thijs Prein en Merijn de Jong. Scenario: Ko van den Bosch. Regie is in handen van Peter Vandemeulebroecke & Ko van den Bosch. Vormgeving: Roelof Pothuis. Met muziek van Tin Men & the Telephone! Missie zkt. Massa is een PeerGrouP-productie in samenwerking met Kat op het Spek.