Kerstvakantie 2015

Kerstspecial Het Einde der Tijden

Vrolijke familievoorstelling over buitengewone boswachters

Wist je dat Drenthe als een omgekeerd soepbord in het Nederlandse landschap ligt? En dat, als al het ijs van de Noordpool is gesmolten en Nederland onder water komt te staan, Drenthe als een eiland boven het water uitsteekt? Dan weet je ook dat als het zover is iedereen, mens én dier, naar Drenthe komt. Dat wordt een drukke boel!

Drie boswachters zijn niet voor een gat te vangen en slaan de handen ineen. In een verlaten schuur in het Nationaal Park Drentsche Aa bereiden ze zich voor op de komst van de klimaatvluchtelingen. In een zelfgebouwd crisiscentrum werken ze alle noodscenario’s uit. Van overstromingen tot meteorietinslagen, alles wordt minutieus onderzocht. Terwijl de tijd dringt leren de boswachters opnieuw waarderen wat ze al hebben en blijkt het naderend onheil ook het begin van iets nieuws te zijn.

In de kerstvakantie van 2015 speelt de PeerGrouP de vrolijke familievoorstelling Het einde der tijden. Een heerlijke voorstelling voor jong en oud over flora en fauna in Drenthe en wat te doen als het water aan onze lippen staat. Geheel in de sfeer van de feestdagen wordt Het Einde der Tijden gespeeld in een stal in Oudemolen.

Leeftijd: familievoorstelling (8+)

Duur: 60 minuten

Locatie:
Schuur Staatsbosbeheer Drentsche Aa-Noord
Molensteeg 2
9484 TE Oudemolen

Met speciale dank aan: Staatsbosbeheer Drentsche Aa-Noord