September 2019

Ja, ik meld me aan voor Rise of the Blue City!

In september speelt PeerGrouP Locatietheater Noord-Nederland bij Blauwestad 14 avonden de giga-grote muziektheatervoorstelling Rise of the Blue City óp het water van ’t Oldambtmeer.

Rise of the Blue City wordt gemaakt met professionele acteurs en heel veel deelnemers uit Winschoten en omgeving. Inmiddels hebben ruim 120 mensen zich opgegeven om mee te doen. Jij doet toch ook mee?

Hieronder vind je een overzicht van de teams waarvoor je je je kunt geven met een korte beschrijving:

  • Acteren & Figureren: Wil je samen met professionele topacteurs schitteren in een giga-grote muziektheaterproductie óp het water? Of vind je het leuk om in een kleinere rol mee te doen als figurant? Geef je dan op voor dit team. We beginnen op 12 mei en repeteren vanaf dan iedere zondag in Winschoten tot en met 14 juli. Daarna beginnen we vanaf 4 augustus weer met repeteren.
  • Band & Musiceren: Heb jij een gouden stem, kan jij onwijs goed een muziekinstrument bespelen of ben je super muzikaal? Geef je dan op voor dit team en begin op dinsdagavond 2 juli met de eerste bandrepetitie.
  • Kostuums, Kap & Grime: Ben je gek op het ontwerpen of maken van kleding? Doe je graag het haar van je beste vriendinnen? Ben je een talent met make-up of grime? Doe dan mee met dit team.
  • Decorontwerp & Decorbouw: Wil je later misschien (decor)ontwerper worden? Dan is deze werkgroep geschikt voor jou! Ook zijn we op zoek naar decorbouwers die vanaf mei dit jaar het ontwerp gaan realiseren. Vind je het leuk om dingen te bouwen? Dan is dit jouw team!
  • Horeca: Vind je het leuk om te zorgen dat alles op rolletjes loopt en iedereen kan genieten van een heerlijk hapje en drankje? Vind jij het leuk om iemand helemaal in de watten te leggen of evenementen te organiseren? Ben jij en goede gastheer/gastvrouw? Dan is dit jouw team!
  • Publiciteit & MarketingIn dit team gaan we samen de campagne op poten zetten voor deze voorstelling en ben je, onder andere, bezig met het ontwerpen van flyers en posters. Dus vind je het leuk om zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken, geef je dan op voor dit team. We komen samen op vrijdagavonden in Winschoten, maar je kan ook op andere dagen helpen natuurlijk!
  • Theatertechniek: Vind je het helemaal te gek om er voor te zorgen dat iedereen alles goed kan zien en horen? Wil je leren hoe je met licht en geluid kan toveren? Geef je dan op voor dit team.

Wil je je opgeven voor een team of helpen als algemeen vrijwilliger ? Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op!

We hebben er zin in!