Bestel nu je box!

Grauwe Erwten

Grauwe Erwten is een audiomonoloog, wandeling en maaltijd in je eigen vertrouwde omgeving. De audiomonoloog vertelt het persoonlijke verhaal van Sylvia, die begin maart corona kreeg. Ze vraagt ons mee te gaan en een ommetje te maken. Terwijl we met haar op stap gaan horen we hoe haar relatief zorgeloze bestaan een onverwachte wending neemt. Zal Sylvia ontwaken uit de diepe slaap waarin ze gehouden wordt en wat leert zij van deze pandemie?

Gestoeld op gesprekken met ernstig zieke coronapatiënten, hun families en verplegers op de IC ontrafelt deze muzikale audiomonoloog hoe een zware beproeving ons de kleine dingen in het leven laat herwaarderen.

Thuisvoorstelling: 100 % coronaproof! 

Heb je ooit een theatervoorstelling beleefd vanuit je eigen huiskamer, waarin je zelf de hoofdrol speelde? In deze unieke voorstelling wordt jouw thuis het decor van de Grauwe Erwten audiomonoloog. En het mooie hieraan is: de voorstelling is 100% coronaproof!  

Grauwe Erwten Box

Grauwe Erwten ontvang je thuis in een unieke box. Hierin tref je een QR-code aan waarmee je de audiomonoloog kunt beluisteren. Je ontvangt ook streekproducten (grauwe erwten, een kaars en een stukje zeep) voor het bereiden en ervaren van een sobere maaltijd voor twee personen, een receptenboekje waarin de grauwe erwt de hoofdrol speelt en een handleiding voor deze thuisvoorstelling. 

Bestellen Grauwe Erwten Box 

Grauwe Erwten box versturen (je krijgt jouw unieke box thuisgestuurd). Geef hierbij wel je volledige adresgegevens op (dus straat, huisnummer (evt. toevoeging), postcode en woonplaats). Het totale bedrag is inclusief 4 euro verzendkosten per pakket.  

Overige opmerkingen:

  • Per ‘bezoeker’ maximaal twee boxen beschikbaar.
  • Je kunt de audiomonoloog op ieder moment beluisteren.
  • De boxen worden tweemaal per week (op dinsdag en donderdag) verstuurd vanuit ons hoofdkantoor in Donderen.