EXTRA

Maalkop plus

Voor Maalkop is er een verdiepingsprogramma ontwikkeld. In de ontvangstruimte op locatie zijn vier korte films van circa drie minuten te zien. De basis voor de films ligt in de gesprekken met ervaringsdeskundigen die gevoerd zijn in aanloop naar de voorstellingen in 2018. In het rechtermenu op deze pagina kun je de films ook bekijken.

Nagesprek:
In samenwerking met de Land- en Tuinbouw Organisaties LTO Noord, vrijwilligersorganisatie Zorg om Boer en Tuinder (ZOB) en ZLTO (Zuidelijke Land- en Tuinbouw Organisatie) organiseren we voorstellingen met een nagesprek over de thematiek in de voorstelling. Ook vindt er driemaal een ‘vraag en antwoord’ met PeerGrouP-dramaturg en initiator Dinanda Luttikhedde en acteur Fabian Jansen plaats.

Hier volgt de beschrijving van activiteiten per locatie:

Ten Boer

Op zaterdag 25 mei en zaterdag 1 juni is er na de middagvoorstelling een ‘vraag en antwoord’ met Dinanda Luttikhedde en Fabian Jansen.

Heeten

In samenwerking met LTO Noord – regio Oost (Land- en Tuinbouw Organisatie) en Zorg om Boer en Tuinder (ZOB) vindt er op zaterdag 15 juni onder leiding van Dinanda Luttikhedde een nagesprek plaats over de thematiek in de voorstelling.

Oterleek

Op Festival Karavaan vindt er in aanwezigheid van Dinanda Luttikhedde op zondagmiddag 9 juni een ‘Goed gesprek’ plaats. #EigenGrond: over de verbondenheid van een boer met zijn grond.

Best

In samenwerking met ZLTO vindt er op 20 juni een besloten naprogramma plaats over ‘Op zoek naar een nieuwe toekomst?!’ Hierbij worden nieuwe activiteiten en projecten gepresenteerd die de ZLTO samen met anderen ten behoeve van boeren en tuinders organiseert om sociaal-psychische spanningen, die samenhangen met keuzes maken voor de toekomst, bespreekbaar te maken.

Op zaterdag 29 juni is er na de middagvoorstelling een ‘vraag en antwoord’ met Dinanda Luttikhedde en Fabian Jansen.

Meer informatie over de voorstelling >>

Credits films: Concept, camera, montage: Dinanda Luttikhedde Tekst: Herman van de Wijdeven Voice-over: Fabian Jansen Compositie: Rutger Zuydervelt / Machinefabriek