Kerstvakantie 2016

Kerstspecial BEEF MEE!

Van 28 december t/m 8 januari 2017 spelen YoungGangsters, De Noorderlingen en PeerGrouP de onstuimige familievoorstelling Beef Mee! Een hartverwarmende voorstelling voor jong en oud over wat te doen als de grond onder onze voeten beweegt.

De voorstelling
Groningen beeft! We schudden uit ons bed. De huizen verzakken en we kijken door de muren naar buiten. Maar wij zitten niet bij de pakken neer. Sluit je aan bij onze beweging ‘Beef Mee!’ voor het behoud van onze toekomst in Groningen. We schuwen geen enkel middel. Onder het motto ‘Ik beef, dus ik leef!’ starten we de Earthquake Experience, een vette belevingswereld voor jong en oud die jullie kijk op Groningen voor altijd zal veranderen!

Plaats Melkema
Beef mee! wordt gespeeld in Plaats Melkema, een eeuwenoude kop-hals-rompboerderij in Huizinge, tevens epicentrum van de zwaarste Groningse aardbeving tot nu toe. De boerderij is vanwege de schade gekocht door de NAM en wordt aan Het Groninger Landschap overgedragen. Zij zetten alles op alles om de monumentale waarde van de boerderij te behouden.

Plaats Melkema. Foto Corné Sparidaens

De makers
In Beef mee! bundelen de theatergroepen YoungGangsters, De Noorderlingen en de PeerGrouP hun krachten. Met wortels in het noorden, onstuitbaar optimisme en tegendraadse visie, staan zij garant voor een hartverwarmende voorstelling over een zeer netele kwestie. Dus kom naar Huizinge en beef met ons mee!

Lees hier de recensie van Eric Nederkoorn in Dagblad van het Noorden van 30 december 2016.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren