Oproep vrijwilligers:

Voor de nieuwe locatievoorstelling De Bom (zomer 2021) zijn we op zoek naar vrijwilligers voor allerlei hand-en-spandiensten voor, tijdens en na de voorstelling. Zo kun je ons helpen als ,bijvoorbeeld, parkeerwacht, publieksbegeleider of manusje-van-alles. Weet je nog niet precies wat je wilt doen maar wil je er wél bij zijn, geen probleem. Meld je dan ook aan via het formulier op deze pagina. 

Wie zoeken we:

  • Parkeerwachten
  • Publieksbegeleiders
  • Catering
  • Op- en afbouw

Meedoen:

Dus heb je zin om je handen uit de mouwen te steken, vind je het een uitdaging om alles vlot en zo soepeltjes mogelijk te laten verlopen, geef je dan nú op als vrijwilliger.

Voorwaarden voor deelname:

Vervoer van en naar de repetitie- en voorstellingslocatie is op eigen gelegenheid en kosten. Koffie, thee en een explosie aan gezelligheid gegarandeerd. Kan je een keer of meerdere keren niet? Geen probleem natuurlijk, daar passen we wel een mouw aan. We zijn heel flexibel en alle hulp is welkom!

Aanmelden of meer informatie:

Geef je op via dit formulier. Zodra je je hebt opgegeven, ontvang je een bericht van Eva Hermus.

In verband met de onbekende duur van de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus wordt waarschijnlijk na de zomervakantie een informatiebijeenkomst gepland. Houd hiervoor onze informatie in de gaten.