Oproep Spelersgroep:

Voor de nieuwe locatievoorstelling De Bom (zomer 2021) zijn we op zoek naar mannen en vrouwen die het leuk vinden om deel te nemen aan de spelersgroep. Een grote groep van spelers die de massa-scènes uitbeelden zoals een groep demonstranten, een groep kerstmannen of soldaten uit de tijd van de Koude Oorlog.

Voor spelers die dat leuk vinden zijn er ook kleinere rollen te verdelen. Denk hierbij aan de zwangere vriendin van een van de soldaten, de Amerikaanse president of een demonstrant met tekst. We houden voor deze rollen geen auditie maar verdelen de rollen tijdens de repetities.

De locatie:

We spelen De Bom op een wel heel bijzondere locatie, de beruchte Site op Havelterberg. Een enorme zandvlakte omringd door hoge dennenbomen die in de tijd van de Koude Oorlog bewaakt werd door Nederlandse en Amerikaanse soldaten. Op de locatie staat nog een wachttoren. Vroeger stonden er vier, op elke hoek één en met elkaar verbonden met hekken om mensen op afstand te houden van de bunkers in het midden van het terrein. De bunkers lagen verscholen onder enorme zandwallen. Niemand wist precies wat er in die bunkers lag, maar iedereen had zo zijn eigen vermoedens.

Let op: kun je een keer of meerdere keren niet? Geen probleem natuurlijk! We zijn heel flexibel.

Voorwaarden voor deelname:

  • Minimumleeftijd vanaf 14 jaar, geen maximumleeftijd.
  • We zoeken mensen met veel én weinig (tot geen) spelervaring.
  • Zin om met een groep enthousiaste spelers een fantastische voorstelling neer te zetten.
  • Beschikbaar op vrijdagavonden en zaterdagen volgens bovenstaand schema en tijdens de voorstellingen (minimaal 5).

Let op:

Deelname is gratis! Vervoer van en naar de repetitie- en voorstellingslocatie is op eigen gelegenheid en kosten. Koffie, thee en een explosie aan gezelligheid gegarandeerd. Kan je, zoals gezegd, een keer niet repeteren of spelen? Geen probleem natuurlijk, daar passen we wel een mouw aan.

Aanmelden of meer informatie:

Je kunt je opgeven via dit formulier. Zodra je je hebt opgegeven, ontvang je een bericht van Eva Hermus.

In verband met de onbekende duur van de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus wordt waarschijnlijk na de zomervakantie een informatiebijeenkomst gepland. Houd hiervoor onze informatie in de gaten.