Oproep kostuumgroep:

Voor de nieuwe locatievoorstelling De Bom (zomer 2021) zijn we op zoek naar mannen en vrouwen die het leuk vinden om deel te nemen aan de kostuumgroep. We zijn op zoek naar heel veel spelers en figuranten en die moeten allemaal in een prachtig nieuw kostuum gehesen worden.

De kostuumgroep staat onder leiding van een ervaren kostuumontwerper die staat te popelen om met een gezellige groep aan de slag te gaan en kostuums te maken. Dus, heb je ervaring met het maken van kostuums of zin om dit te leren, geef je dan nu op!

Waar en wanneer:

De kostuumgroep zal vanaf mei 2021 aan het werk gaan in de buurt van de locatie in Havelterberg. Je mag ook werk mee naar huis nemen om het daar af te maken en het later weer mee te nemen naar de groep. We vinden het natuurlijk wél zo gezellig als je erbij bent in het atelier, waar de koffie en thee klaar staan en waar we samen de voortgang streng bewaken.

Let op: kun je een keer of meerdere keren niet? Dat is echt geen probleem! Daar passen we met z’n allen wel een mouw aan 😉

Voorwaarden voor deelname:

Deelname is gratis! We vragen iedereen een eigen naaimachine mee te nemen. Vervoer van en naar de repetitie- en voorstellingslocatie is op eigen gelegenheid en kosten. Koffie, thee en een explosie aan gezelligheid gegarandeerd. Wil je naast het maken van de kostuums ook nog iets anders doen, bijvoorbeeld meedoen in de spelersgroep of het schreeuwkoor? Dat kan! Geef je daar dan wel even apart voor op.

Aanmelden of meer informatie:

Geef je op via dit formulier. Zodra je je hebt opgegeven, ontvang je een bericht van Eva Hermus.

In verband met de onbekende duur van de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus wordt waarschijnlijk na de zomervakantie een informatiebijeenkomst gepland. Houd hiervoor onze informatie in de gaten.