12 december 2018

Marketing Stagiair(e) gezocht!

PeerGrouP Locatietheater is op zoek naar een echte social media slimmerik met een vlotte pen voor een groot, nieuw project in Blauwestad in Oost-Groningen. In dit project gaan we met jongeren uit de regio aan de slag om in september een groots spektakel te realiseren.

PeerGrouP
PeerGrouP is het locatietheatergezelschap van Noord-Nederland. Thema’s van het platteland en samenwerking met bewoners vormen een rode draad in de projecten van PeerGrouP. Vaak stapt het gezelschap over de grenzen van het theater. Zo organiseerde ze een grote verzoeningsdag tussen Kimswerd en Medemblik ter nagedachtenis aan het Beleg van Medemblik door de Friese vrijheidsstrijder Grutte Pier.  PeerGrouP is een stichting en werkt vanuit Donderen in Drenthe. PeerGrouP wordt geleid door Dirk Bruinsma en Nynke Oele, respectievelijk artistiek- en zakelijk leider.

Functieomschrijving
We zijn op zoek naar een marketing -stagiaire met een vlotte pen en enige kennis van theater. De voorbereidingen voor het project zijn al in gang. Je zult in staat moeten zijn om zelfstandig te werken en je kunt uit de voeten met sociale media. De vacature is voor 4 dagen in de week. De stageperiode gaat in op 1 februari 2019 en loopt tot het einde van het project in september 2019. Een deel hiervan is ook mogelijk in overleg.

Wat ga je doen?
Je werkt mee aan verschillende marketinguitingen rond Rise of the Blue City. Je werkt mee aan het campagnebeeld, schrijft teksten voor de nieuwsbrief en sociale mediakanalen. Ook vertel je verhalen over de jongeren die meedoen in dit participatieproject door middel van fotografie, tekst of film. Je gaat mee op pad naar de scholen met wie we dit project doen. Daarnaast kan het ook zijn dat je meewerkt aan andere voorstellingen die tijdens je periode ook spelen. We zijn ook benieuwd naar jouw ideeën en is er genoeg ruimte voor eigen inbreng.

Je wordt onderdeel van het marketingteam dat uit twee personen bestaat. Daarnaast werk je binnen PeerGrouP Locatietheater ook nauw samen met bijvoorbeeld de artistiek leider, de creatief producent en de figurantenbegeleider. PeerGrouP is een platte organisatie waarbij je in ongedwongen sfeer binnen een hecht team werkt.

Functie eisen
Wij zoeken iemand die op de hoogte is van alle ins- en outs op gebied van social media. We zoeken een communicatie- en marketingtalent met een vlotte pen, een brede maatschappelijke interesse en liefde voor kunst en cultuur. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken, van aanpakken weet en niet bang bent om initiatief te tonen.
Ervaring met het afnemen en uitwerken van interviews in zowel tekst als beeld, is een grote pré. Daarnaast ben je enthousiast, creatief en vind je het niet erg om onregelmatig te werken.

Voor meer informatie
Koen van Hees – Coördinator Marketing & Communicatie –  0614474543 of Tom Tieman – Publiciteitsmedewerker –  06 4216 8820 – of mail naar publiciteit@peergroup.nl