ZAKELIJK

Peergroup verzorgt regelmatig bijzondere evenementen (groot en klein) voor verschillende bedrijven of organisaties. Zo organiseerden we een theatraal ‘weekendrestaurant’ voor het E.O. Weijers Fonds, maakten we een beeldende geluidswandeling met Natuurfederatie Drenthe en gaven wij de ‘wildernisavonden’ van Staatsbosbeheer vorm.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Natuurlijk kunt u met uw medewerkers een van onze voorstellingen bezoeken, al dan niet uitgebreid met eten en drinken, een inleiding of een ‘meet & greet’. Zo mogelijk brengen we een van onze projecten naar uw locatie of helpen een bijzonder evenement op uw locatie te realiseren.
Ook verzorgen wij cursussen en trainingen voor managers en bedrijven. Deze zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en het (her-) vinden van creativiteit en authenticiteit. Het samen maken van een korte theatervoorstelling of film behoort tot de mogelijkheden.

Wat kunt u voor ons betekenen?
Als sponsor of donateur kunt u ons structureel of projectmatig ondersteunen. De ‘tegenprestatie’ regelen we in onderling overleg.
Wilt u doneren? Weet dan dat de Peergroup de ANBI-status heeft. Dat betekent dat uw gift fiscaal aantrekkelijk kan zijn.

Voor meer informatie over de mogelijkheden:
Contactpersoon: Nynke Oele (zakelijk leider)
Telefoon 0592-396930
nynke@peergroup.nl