Mei, juni en juli 2018

Missie zkt Massa

Acteurs Thijs Prein en Merijn de Jong rijden als Viktor Chlebnikov en Vladimir Majakovski (Chleb en Maja) in een oude fourwheeldrive met oplegger naar plekken waar je hen niet verwacht. Eenmaal aangekomen stallen de revolutiekunstenaars hun pop-up decor uit en begint een wonderlijke aanklacht tegen de conformistische mens die maar niet in actie wil komen tegen het kapitalisme. Vol adrenaline, rauwe humor en spektakel komt de diepe kloof tussen ideaal en werkelijkheid tot leven. Chleb en Maja tonen ons de mens die zo graag wil veranderen, de wereld wil verbeteren, maar steeds tegen dezelfde muur aanloopt. Als individu kun je kleine dingen doen, massa heb je nodig om je idealen werkelijk te verwezenlijken. Dat is wat Chleb en Maja met je doen; jij bent de massa!

Een voorstelling die op onverwachte locaties een unieke ervaring geeft door de rauwe humor, het spektakel en het explosieve spel van de acteurs Thijs Prein en Merijn de Jong.

De voorstelling speelt in Groningen, Amsterdam en Rotterdam. In Groningen speelt de voorstelling op het terrein van SimmereN Schroot. De locaties in Amsterdam en Rotterdam volgen zo spoedig mogelijk.

Missie zkt Massa is een PeerGrouP-project in samenwerking met Kat op het Spek.