5 t/m 30 september 2018

De Affaire Vermaning

De locatietheatervoorstelling ‘De Affaire Vermaning’ is een komisch spektakel over de Drentse amateurarcheoloog Tjerk Vermaning. Hij werd in de jaren zeventig beroemd door zijn omstreden archeologische vondsten bij Hoogersmilde. De prehistorische vondsten van Vermaning werden enige tijd later door wetenschappers in twijfel getrokken en bestempeld als vals. Bijna veertig jaar na dato zijn de vondsten nog altijd controversieel.

Data: woensdag 5 september t/m zondag 30 september
Locatie: Land van familie Sikken, navigeren op: P.R. Roelfsema Rzn-Weg 10, Hoogersmilde
Tickets: vanaf 18 mei via www.peergroup.nl

Spelers & Figuranten gezocht!
Heb jij altijd al een keer mee willen spelen in een grote theatervoorstelling? Voor de Affaire Vermaning zoeken we spelers en figuranten. Er zijn grote rollen en er zijn kleine rollen en iedereen tussen de 13 en 113 jaar mag meedoen.

Wanneer en waar?
We beginnen op donderdag 7 en vrijdag 8 juni met een workshop om kennis te maken. De repetities worden daarna opgedeeld in twee groepen. De ene groep repeteert op donderdag en de andere op vrijdag. In totaal zijn er 15 repetitie-avonden per groep. Vanaf 14 juli komt daar de zaterdagochtend en eventueel -middag bij. De 20 voorstellingen die volgen vinden plaats in de maand september 2018 op een akkerland in Hoogersmilde. De repetities vinden ook plaats in Hoogersmilde.

Hoe kun je je opgeven?
Je kunt je opgeven vóór 21 mei 2018 door een e-mail te sturen naar maaike@peergroup.nl. Geef je naam, adres, telefoonnummer, beschikbaarheid en voorkeur voor repetitiedag (donderdag of vrijdag) aan ons door. Ook voor vragen kun je hier terecht.